fbpx

B&B Los Montes – Málaga – Axarquía – Viñuela

Facebookmail

B&B LOS MONTES, waar rust en verwennerij centraal staan in een prachtig natuurkader

 

Dirk en Martine, de symphatieke eigenaars van B&B Los Montes zijn in 2011, na een lange zoektocht naar een geschikte locatie om hun droom te realiseren, beland in Andalucia met name de Axarquía, ten oosten van Málaga en 20 minuutjes van de kust, in het dorpje Los Romanes.

B&B Los Montes is gelegen op een prachtige locatie in de “campo”, met zicht op het stuwmeer Viñuela en de hoogste berg van de Axarquía : La Maroma.

 

Rust en natuur staan hier centraal om zo intens te kunnen genieten van de gastvrijheid van Dirk en Martine. Zij verwelkomen u als gasten, maar u gaat zeker als vrienden naar huis.

Behalve het heerljke uitgebreid ontbijt wordt er een kleine lunch aangeboden indien men er voor kiest om een dagje te luieren aan het zwembad.

Vijf avonden per week kan u aanschuiven aan de grote tafel waar Dirk en Martine een heerlijk diner, van paella tot BBQ, serveren.

Onder Los Montes – uitgehakt uit de rotsen – zit een verrassing verborgen die u pas tijdens de avond kunt ontdekken : Bodega La Cueva, hier kan u genietend van een heerlijk drankje terugblikken op de dag samen met de andere gasten.

De stijlvolle finca integreert zich perfect in het landschap. Het gebouw telt drie verdiepingen met in totaal vier comfortabele gastenkamers, waar de Moorse stijl behouden werd. De B&B – gebouwd op een ruim perceel van 60 are – heeft een eigen lange oprit zodat volledige privacy gegarandeerd is.

Gelegen op amper vijftien minuutjes van de zandstranden en op maximum 1,5 uur van historische steden als Granada en Cordoba vormt Los Montes de perfecte uitvalsbasis om het prachtige Andalusië te ontdekken. En vergeet zeker niet het bruisende Málaga te bezoeken

Voor informatie en boekingen klikt u hier.

Like de Facebook pagina van Los Montes of schrijf in op hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Droom hier nog even mee naar zonnige dagen in een prachtig kader !

https://www.facebook.com/bblosmontes/videos/1657308744354821/

Bekijk hier ons bezoekje en interview met Martine en Dirk van Los Montes

Facebookmail
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram