fbpx

B&B Los Lujos, Casa Rural

Ver weg van het massatoerisme in het achterland van Almería

Het verhaal

Uitbaters Andy & Katia, beide uit de Antwerpse Kempen in België, heten je van harte welkom en doen er alles aan zodat je je thuis zult voelen terwijl je de Spaanse levensstijl ervaart.

In november 2018 kochten Andy en Katia beiden afkomstig uit de Antwerpse Kempen dit pand, dat zijn oorsprong kent in 1895. Het werd een huzaren renovatieproject waar beiden hun hart en ziel hebben ingelegd. Na de aankoop van hun paradijsje hebben ze hun jobs in België vaarwel gezegd om hun Spaanse droom te verwezenlijken.

Terwijl Andy graag zijn culinaire vaardigheden beoefend knutselt Katia graag met klei, ook nog iets wat op mijn bucketlist staat. Met wat geluk kan ik misschien wel een een workshop mee volgen.

De ligging 

B&B Los Lujos is gelegen in de provincie Almería aan de rand van de dorpjes Albox en Oria. Volledig ver weg van het massatoerisme in een adembenemende omgeving

De kamers

De B&B Los Lujos telt 3 kamers met een apart zithoekje en ensuite badkamer voorzien van ecologische producten.

Het ontbijt

Een typisch Andalusisch intercontinentaal ontbijt staat elke ochtend op jouw te wachten.

Tijdens je verblijf kan je één avond mee aanschuiven voor paella en een andere avond wordt er een BBQ georganiseerd

Het zwembad

U kunt genieten van ons zwembad met groot zonneterras en u hebt de luxe van een buitenbarbecue, poolbar, honestybar, table d’hôte en nog veel meer.

Reserveren

Voor alle info en boekingen klik je hier

Volg Andy en Katia op social media : Facebook en Instagram

Trips2Malaga op bezoek

Binnenkort gaan wij heerlijk genieten bij Andy en Katia van de B&B en op ontdekking in de omgeving .. we keep you posted