B&B LASNAVILLAS M&M, gelegen tussen Granada en Córdoba!

Facebookmail
B&B Las Navillasmm is gelegen tussen Granada en Córdoba

Mady en Marc van B&B Lasnavillasmm genieten elke dag van de prachtige ligging van hun bed and breakfast! Verscholen door olijfboomgaarden ligt B&B Lasnavillasmm nabij het mooie bergdorpje Montefrio. Dit pitoresk dorpje is een verborgen schoonheid met zijn prachtige ligging, historische gebouwen en zijn vele tapas bars., B&B Lasnavillasmm staat voor rust en stilte.  Het zalige genieten van de omgeving, de zon, de natuur. Kortom even heerlijk op adem komen. 

Marc is een uitstekend genieter geworden, je kan hem wel eens aan de barbecue vinden, tenminste als hij niet met gasten is gaan fietsen, koersfiets of mountainbike maakt niet uit. Bij koud weer is hij stoker van dienst. Gelukkig is koud weer in Montefrio een uitzondering. Mady is onze vrolijke noot, manusje-van-alles en verzorgt de maaltijden. Voor elk soort wandeling kan je bij haar terecht, verder vind je ze regelmatig aan de wedstrijdtafel voor een partijtje tafeltennis.

Mady en Marc van Las Navillasmm

Volgens National GeographicMontefrio is 1 van de dorpen met de mooiste zichten ter Wereld! 

Montefrio .. met een adembenemend uitzicht!

In de Cortijo Las Navillasmm staan er 5 kamers op u te wachten, elk voorzien van een eigen badkamer! Tevens is er een garage waar u veilig (ondanks de veilige streek) uw fiets of moto kan onderbrengen! 1 kamer is rolstoelvriendelijk!

Voor een fiets-en/of wandelvakantie in het hartje van Andalucia moet u hier zijn!

Voor de wielerfanaten is B&B Las Navillasmm echt the place to be! Of je brengt je eigen tweewieler mee of je huurt er hier eentje! Voor diegenen die niet zo “een goede benen” hebben staan er e-bikes ter beschikking! Kaarten, wegbeschrijvingen en gps zijn voorzien. Uiteraard zijn helmen, drinkbussen, veiligheidsset en reparatiesets aanwezig. Je kan zelfs een FIETS-arrangement vakantie boeken!

Hoe je liever de voeten aan de grond dan kom je als wandelaar hier zeker aan je trekken! Van korte wandelingen met op het einde een verpozing in het mooie dorpje Montefrio met een heerlijke tapa! Tot uitgestippelde avonturen tochten! Verloren lopen ga je zeker niet doen want er zijn wandel- en stafkaarten, GPS en wegbeschrijvingen te verkrijgen in de B&B! Of boek een WANDEL-arrangement vakantie!

Kom je eerder om liever lekker te komen niksen?  Dat kan ook gewoon genieten van de omgeving, het prachtige landschap met een natje en een droogje nabij het zwembad!  

Heerlijke afkoeling in het zwembad van B&B Las Navillasmm

Wegens de strategische ligging tussen Granada en Córdoba is een uitstapje naar deze werelderfgoed- steden een must tijdens je vakantie !

Voor alle info en reservaties klikt u hier

Volg B&B Las Navillasmm op Facebook

B&B Las Navillasmm de ideale plek voor fiets- en wandelfanaten!

Facebookmail