fbpx

B&B La Sorpresa, een verrassende slaapplek.

Dromen zijn niet altijd bedrog!

Onder leiding van het zeer dynamisch koppel Katrien en Patrick, kom je hier genieten van een verdiende en weldoende vakantie.

Net zoals velen hebben ze hun hectische leven geruild voor een leven onder de zon en om te LEVEN.
Ze laten hun gasten graag mee proeven van hun verwezenlijkte droom en geven dan ook het allerbeste van hunzelf! Behalve een uitmuntende service in een fantastisch kader kunnen jullie in B&B La Sopresa mee genieten van deze bijzondere en unieke plek in Andalusië

De B&B is gemakkelijk bereikbaar en ligt minder dan een uurtje rijden van de luchthaven van Málaga; bovendien is het gunstig gelegen voor wie houdt van cultuur, de binnenlandse natuurpracht, avontuur en/of de stranden van de Costa del Sol.

Rooms with a view

B&B La Sorpresa telt 5 kamers met privé badkamer die in het hotelwezen 5 sterren zouden krijgen. Niets ontbreekt om een zalige en ontspannende vakantie te beleven. Van Nespresso tot badjas… een aangename verrassing! Alle kamers kregen een naam van een bekende Spanjaard... van Picasso tot Banderas ! Kindjes gaan mee? Geen probleem er is ook familiekamer. De kamers hebben telkens een authentieke touch meegekregen, wat een verblijf bij La Sorpresa weer verrassend maakt

Zen worden in de tuin met een verfrissende duik in het zwembad

De mooi aangelegde en verzorgde tuin met spectaculaire vergezicht neem je mee in je mooiste herinneringen aan je vakantie in B&B La Sorpresa.

In dit zwembad duiken de ook niet waterratten.

Zwembad

Er zijn overal wel leuke hoekjes om even tot jezelf te komen

Trips2Malaga is er heilig van overtuigd dat je hier gelukkig gaat zijn tijdens je vakantie!

Cultuur en Natuur

Mits B&B La Sorpresa gelegen is op een uurtje rijden van de stad Málaga en niet ver van Antequera is de B&B een ideale uitvalsbasis om een een trip te ondernemen naar Sevilla en Cordoba en zo veel meer .. als je graag een uurtje of meer in de wagen zit. Of rij eens naar de stranden van Marbella … maar wij raden eerder aan om eens naar de typische Spaanse badplaats Torre del Mar te rijden … onze habitat.

Of ontdek de prachtige natuur en omring deze met een glimlach.

Info en reservaties B&B La Sorpresa

Katrien en Patrick verrassen hun gasten vanaf 1 maart 2021