B&B El Destino, Arenas, Malaga jouw event locatie in Andalucia.

Facebookmail

Toen Wim en Gwendolyn tijdens een vakantie in 2007 verliefd werden op deze villa , droomden ze stiekem om ooit zelf eigenaar te worden van dit Andalusich paleisje. Ook deze droom was geen bedrog en in 2011 werden de deuren van de volledig gerenoveerde B&B “El Destino” geopend ! B&B El Destino ligt in de provincie Málaga, tussen Málaga stad en Nerja namelijk in Arenas nabij Velez Málaga en de toffe badplaats Torre Del Mar! in de mooie streek de Axarquia met tal van witte dorpjes zoals Frigliana .

De B&B telt 4 ruime kamers met alle luxe en faciliteiten!

Tijdens de zonsopgang en wat later kan je komen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en is er iemand jarig dan wordt die zeker niet vergeten!

Volgens mij gaat het ontbijt hier beter smaken als thuis …

B&B El Destino betekent vooral ook verwennerij en rust! Zo kan je aan de “infinity pool” komen genieten van een eindeloos zicht op zee…. en even wegdromen ….

El Destino is bovendien een unieke locatie voor het organiseren van een evenement : huwelijk, modeshow, fotoreportage, swishingparty, verjaardagen,…. of wat dacht je van een huwelijksaanzoek? Your event is a commitment for El Destino

Voor de mensen die houden van wellness is er een sauna en op verzoek kunnen er yoga lessen worden geregeld op het strand of in de villa.

Deze B&B is dus echt geschikt voor romantische zielen !

Voor alle info over de beschikbaarheid en de events klikt u hier !

Volg B&B El Destino op Facebook en Instagram

Facebookmail