fbpx

B&B Cortijo Loma Léon, dichtbij het Meer van Vinuela

B&B Cortijo Loma Léon, in Los Romanes dichtbij het Meer van Vinuela

Het verhaal van Nadine en Chris

Nadine en Chris van B&B Cortijo Loma Léon, vonden dat ze 32 jaar na het uitbaten van een Spar- supermarkt het tijd was om hun leven over een andere boeg te gooien. Dit super lief koppel kenden de streek zeer goed na talloze vakanties en kozen deze prachtige plek uit om eindelijk ten volle te kunnen genieten van al het moois dat Andalucia te bieden heeft en dat is veel! Zo ruilden ze de winkelrekjes voor heerlijk zachte bedjes! Tijd voor elkaar, tijd om te tuinieren en tijd om hun gasten in de watten te leggen. Want deze bezige bijtjes kozen als het ware voor een nieuwe uitdaging en gaan deze tegemoet met volle goesting!

Nadine en Chris van Cortijo Loma Léon ruilden de winkelkarretjes voor zachte bedjes!

Renovatie op afstand

Net als zoveel anderen B&B’s kochten ze hun “cortijo” via Andalucia Vastgoed! En terwijl Nadine en Chris alles in gereedheid brachten voor hun vertrek naar Andalucia, werd het voormalig huis volgens de deskundigheid en onder begeleiding van Geert en Patricia van Andalucia Vastgoed omgevormd tot een prachtige B&B met 3 kamers gelegen in een apart huisje ( Casita) een een familiekamer in het hoofdgebouw. De badkamers zijn voorzien van een regendouche met karakteristieke moors getinte tegels!

De kamers

Cortijo Loma León telt 4 kamers waaronder een familiekamer en met speciale tarieven voor singles.

Zwembad in een groene vallei

Genietend van het mooie uitzicht in de groene vallei aan het zwembad … wat wil een mens nog meer … een heerlijk drankje misschien .. alles kan hier !

Het ontbijtbuffet

Behalve een uitgebreid ontbijtbuffet , smeert Nadine en Chris met veel plezier uw boterhammetjes voor een lunchpakket of toveren ze een heerlijke maaltijd op tafel als u ’s avonds de deur niet meer uit wil !

Uitgebreid ontbijtbuffet bij B&B Cortijo Loma Léon….. schuif maar aan!

Reserveren doe je hier

Voor alle info en reservaties klikt u hier

Trips2Malaga was op bezoek

Hier ons interview met Nadine en Chris van Cortijo Loma Léon

Volg Cortijo Loma Léon op Facebook

Onze Trips2Malaga familie : Nadine en Chris