fbpx

B&B Cortijo de Vilo, nabij Periana in de Axarquia.

Cortijo de Vilo bevindt zich nabij het gehucht Vilo nabij Periana.

Ariane en Sandra zijn twee pittige dames en vriendinnen sinds meer dan 30 jaar. Samen hebben ze de laatste 20 jaar heel wat landen, steden en culturen ontdekt tijdens hun verre en minder verre reizen. Daar ze dikwijls logeerden in B&B’s of gastenkamers en kregen ze stilaan de smaak te pakken om er zelf ééntje te openen. Uitgekeken op het jachtige stressvolle leven in België hebben ze in 2020, het moeilijkste jaar ooit, de deuren geopend van hun B&B Cortijo de Vilo. Zij willen hun gasten verwennen met hun gastvrijheid, hun warmte en hun enthousiasme en hen een gezellige en ontspannende vakantie aanbieden.

Uiteraard is door gans de Corona affaire de start zeer moeizaam begonnen, maar ze laten de moed niet zakken en hopen snel op vele gasten uit alle hoeken van de wereld.

​De Axarquia ( het land in het oosten) ligt ten oosten van den stad Málaga, ver weg van het massatoerisme en waar authenticiteit, gastvrijheid en eenvoud nog vaste waarden zijn.

Het levendig dorpje Periana ligt dan weer op een boogscheut, waar je alles vindt mocht je niet graag rondrijden. Malaga ligt op een uurtje rijden en de kust op een 45 minuten. In de buurt zijn prachtige wandelingen te doen!

Bovendien is dit een uitstekende uitvalsbasis om een deel mee te pakken van de provincies Granada en Córdoba. Ook Antequera met het prachtige Torcal ligt slechts op nog geen uurtje rijden.

B&B Cortijo de Vilo telt 4 kamers

Plonsje in het zwembad en afkoelen in de loungetent

Tot rust komen doe je in één van de talrijke leuke zithoekjes en “loungetent”! Heerlijk genieten van een goed boek met een drankje uit de honesty bar!

Een Mini paradijs in de tuin van Cortijo de Vilo! Een tentje tegen de zon en de regen… welke regen?

Na een zonnebad, een frisse duik

Ontbijt op het terras

Een B&B zou geen bed and breakfast zijn zonder ontbijt!

Veel van hun gastvrijheid hebben Ariane en Sandra nog niet kunnen laten zien, dankzij een lelijk beest dat huishoudt in gans de wereld en dat vele sectoren, waaronder het TOERISME hard getroffen heeft.

Misschien een idee om NU al te boeken voor een volgende vakantie …

Boeken doe je hier

Info en reservaties klik hier

Volg de dames hier via Facebook

Graag ontmoeten Sandra en Ariana jullie zo snel mogelijk aan hun zwembad

Haste Pronto !