B&B Casa Pura Vista, waar het puur leven is, in Arenas

Facebookmail

In 2016 slaagden Philippe & Katrien erin om hun succesvol Belgisch bedrijf over te laten aan een grote marktspeler in hun branche!  Hierdoor konden ze hun jarenlange droom verwezenlijken en trokken ze samen met zoontjes Milan & Rune naar Andalusië waar ze sinds 2017 de trotse eigenaars zijn van B&B Casa Pura Vista!

Na een zoektocht werden ze verliefd op een huis nabij Arenas. Het dorp telt 1282 inwoners, is één van de witte dorpen in de mooie Axarquia streek en ergens tussen de olijf en amandelbomen hebben ze hun “droomwoning” gevonden  Na een grondige verbouwing was B&B Casa Pura Vista in mei 2017 klaar om de eerste gasten te ontvangen.

Aan dit ruime zwembad kan u heerlijk relaxen, genietend van een “Pura Vista” (puur zicht) op de bergen en de kust van de Costa del Sol  Of wat dacht u van : nippend aan een glaasje cava ontspannen in de jacuzzi.  Ook niet slecht !

B&B Casa Pura Vista telt 4 ruime gezellige kamers, waarvan 1 een familiekamer. Elk met hun eigen badkamer! Alles is aanwezig zodat u enkel hoeft te genieten!  Behalve in de familiekamer is het mogelijk om in 1 kamer een extra bed bij te zetten mits een toeslag.  Kinderbedje ter beschikking !

Elke ochtend kan u genieten van een uitgebreid en gezond ontbijt met dagelijks een lekkere verrassing!

Arenas is een ideale uitvalsbasis voor vakantiegangers die houden van een dagje strand of een boottochtje met een catamaran in samenwerking met één van onze partners in crime!

 

 

Of wat dacht u van een dagje naar Nerja of  een wandeling door de Rio Chillar

Ook B&B Casa Pura Vista is een goede uitvalsbasis om veel te ontdekken in Andalucia!

 

Voor alle inlichtingen en boekingen klik hier

Volg via Facebook en Instagram alle avonturen van Philippe, Katrien, Milan en Rune… 

Facebookmail