fbpx

B&B Casa Arena, luxueus logeren nabij Sevilla!

Casa Arena – nabij Sevilla, de hoofdstad van Andalucia.

Luxueus logeren in alle rust nabij Sevilla

Sinds 2018 wonen Mandy en Ruud, een jong ondernemend echtpaar met een passie voor gastvrijheid in de provincie Sevilla in het dorpje Tomares. Zij werden betoverd door de charme en schoonheid van Sevilla, de Arabische invloeden en Mudejarstijl. Vooral de oude binnenstad, de warmte en de smalle straatjes van de oude wijken maakten vanaf het eerste moment een onuitwisbare indruk. In september 2018, enkele maanden voor hun emigratie logeerden ze in de bed & breakfast van Ad en Gerda Kuijpers. Al tijdens hun eerste kennismaking was er een leuke klik en na hun emigratie ontstond een hechte vriendschap, welke in november 2019 resulteerde in een overname van bed & breakfast Casa Arena.

Mandy en Ruud van B&B Casa Arena.

Trips2Málaga verblijft heel graag in Casa Arena

In 2020, het jaar dat reizen quasi onmogelijk was, zijn we toch lekker gaan uitrusten in de prachtige B&B Casa Arena, van Mandy en Ruud. We wilden niet echt de stad Sevilla intrekken, maar dat is van hieruit echt peanuts. Zelf met het openbaar vervoer.

Toen de deur openging konden we ons niet anders als héél welkom voelen, de stralende lach en mooie uitstraling van Mandy geven je onmiddellijk een gevoel van gastvrijheid en rust.

De B&B is ondergebracht in een prachtige redelijk moderne villa met een mega groot zwembad. En wat is er heerlijker als vóór het fantastisch ontbijt, na een daguitstapje of tijdens een heerlijk dagje lekker niksen te gaan plonsen.

En dan onze kamer .. oh zo mooi en er ontbrak ons aan niets .. echt een grote aanrader als je naar Sevilla gaat.

Van hieruit zijn we Italica en Carmona gaan bezoeken, waarover je alles kan lezen in onze rubriek Roadtrips.

Tomares een residentiële wijk nabij Sevilla

Het dorpje Tomares is de ideale uitvalsbasis om Sevilla te gaan ontdekken en biedt de mogelijkheid om de warmte en de drukte van de stad te ontvluchten om even op adem te komen en te genieten van Casa Arena.

In de buurt op wandelafstand van de B&B zijn tal van restaurants van de betere keuken, maar zeker niet prijziger.

Tomares

Vanuit Tomares kan je zowel met de bus als met de metro naar de stad! Hier meer info!

De kamers

De B&B heeft 5 kamers, met smaak ingericht door Mandy! In de badkamer vind je de producten terug van Rituals! Altijd een leuk extraatje.

Wij verbleven in deze kamer …

Tijdens het ontbijt staan Ruud en Mandy altijd voor je klaar om alle uitleg te verschaffen over what to do and see in Sevilla !

Na een vermoeiend bezoek aan Sevilla en omstreken of bij het inplannen van een dagje luieren, is het heerlijk verpozen en tot rust komen aan het zwembad!

Speciale arrangementen

FIETSTOUR


Ons advies voor de eerste 24 uur: ga de stad ontdekken op de fiets, dit is wat ons betreft de beste manier om kennis te maken met Sevilla. U ziet direct alle highlights van de stad met alle bijbehorende informatie en het is goed voor uw oriëntatie aldaar. Wij zijn enorme fans van fietstochten onder leiding van een lokale Nederlandstalige gids. 

FLAMENCO TOUR

Sevilla is het kloppende hart van de flamenco. Als u in Sevilla bent is een bezoek aan een flamencoshow dus van harte aan te bevelen. Omdat flamenco meer is dan alleen maar een simpel dansje komt u tijdens deze 2-uur durende tour alles te weten over de wereld van flamenco. Onder het genot van een drankje, vertelt de flamenco expert u alle ins en outs. Vervolgens bezoekt u een authentieke flamencoshow om te genieten van deze Spaanse gepassioneerde dans.

RONDLEIDING REAL ALCÁZAR

Komt u graag meer te weten over het koninklijk paleis? Laat u dan meenemen met een Engelstalige gids die u alle details vertelt over deze bijzondere bezienswaardigheid.

MASSAGE
Tijdens uw verblijf is het mogelijk om bij ons een massage te boeken. Geniet in onze tuin of op uw kamer van een volledige lichaamsmassage die gericht is op algehele ontspanning van lichaam en geest.
Zeer geschikt om uw vermoeide spieren te laten ontspannen, de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren en ook mentaal helemaal tot rust te komen. 

Voor alle beschikbaarheid en prijzen klikt u hier, u komt rechtstreeks uit bij B&B Casa Arena.

Volg de avonturen en zo veel meer van B&B Casa Arena via Facebook en Instagram

B&B Casa Arena

Als ervaren reizigers zetten wij dit verblijf met stip als je graag zowel de provincie als de stad Sevilla bezoekt !