B&B Casa Arena, luxe B&B nabij Sevilla!

Facebookmail
Casa Arena – nabij Sevilla, de hoofdstad van Andalucia.

Sinds 2018 wonen Mandy en Ruud, een jong ondernemend echtpaar met een passie voor gastvrijheid in de provincie Sevilla in het dorpje Tomares. Zij werden betoverd door de charme en schoonheid van Sevilla, de Arabische invloeden en Mudejarstijl. Vooral de oude binnenstad, de warmte en de smalle straatjes van de oude wijken maakten vanaf het eerste moment een onuitwisbare indruk. In september 2018, enkele maanden voor hun emigratie logeerden ze in de bed & breakfast van Ad en Gerda Kuijpers. Al tijdens hun eerste kennismaking was er een leuke klik en na hun emigratie ontstond een hechte vriendschap, welke in november 2019 resulteerde in een overname van bed & breakfast Casa Arena.

Mandy en Ruud van B&B Casa Arena.

Het dorpje Tomares is de ideale uitvalsbasis om Sevilla te gaan ontdekken en biedt de mogelijkheid om de warmte en de drukte van de stad te ontvluchten om even op adem te komen en te genieten van Casa Arena.

Tomares

Vanuit Tomares kan je zowel met de bus als met de metro naar de stad! Hier meer info!

De B&B heeft 5 kamers, met smaak ingericht door Mandy! In de badkamer vind je de producten terug van Rituals! Altijd een leuk extraatje.

Tijdens het ontbijt staan Ruud en Mandy altijd voor je klaar om alle uitleg te verschaffen over what to do and see in Sevilla !

Een stevig ontbijt begint met een ei!

Na een vermoeiend bezoek aan Sevilla en omstreken of bij het inplannen van een dagje luieren, is het heerlijk verpozen en tot rust komen aan het zwembad!

Kille avonden worden hier opgewarmd

Een gezellig zithoekje met alle nodige toeristische informatie

Sla je ramen open en adem Andalucia!

Voor alle beschikbaarheid en prijzen klikt u hier, u komt rechtstreeks uit bij B&B Casa Arena.

Volg de avonturen en zo veel meer van B&B Casa Arena via Facebook en Instagram

B&B Casa Arena

Facebookmail