B&B Casa Apanja, logeren in Beverly Hills stijl in Alhaurin de la Torre

Facebookmail
Casa Apanja … brengt Hollywood dichterbij …

In een residentiële wijk in Alhaurin de la Torre vind je deze prachtige villa, net geplukt uit een film over het leven van de één of andere filmster uit Hollywood. Dat was in ieder geval onze eerste impressie met betrekking tot deze prachtige luxueuze B&B ,gelegen in het achterland van Malaga. Casa Apanja wordt gerund door Kathy, jouw gedreven Vlaamse gastvrouw die van aanpakken weet en je verwend vanaf het ontbijt tot je onder de lakens kruipt! Niets wordt aan het toeval overgelaten … Alles is in één woord “adembenemend” zodat je eigelijk liever gewoon “thuis” blijft, in plaats van erop uit te trekken!

De achterzijde van Casa Apanja!

Wat ons meteen opviel was de piano als je in de leefruimte komt .. omringd door de mooiste design en decoratiestukken, maar vooral gezellig! Je zou hier makkelijk een reportage kunnen maken voor in het Spaanse topmagazine “Nuevo Estilo”! Het plaatje klopt! Op het aansluitend terras serveert Kathy alle ochtenden een uitgebreid ontbijt dat telkens net dat anders is als de vorige dag .. we raden dus aan om meerdere nachten hier te verblijven zodat je alles hebt kunnen proeven!

De gemeenschappelijke leefruimte van Casa Apanja!
De piano !

Casa Apanja beschikt over een luxe kamer , met een wit tintje en privé terras op de eerste verdieping en over 2 luxe suites op de beneden verdieping met uitgang naar het zwembad toe! De ene suite kreeg een rode touch “Rojo” en de “Azul” suite kreeg accessoires in het turquoise. De suites beschikken beiden over een salon, aparte slaapkamer en badkamer! Er is eventueel mogelijkheid om een derde persoon te laten logeren op de “sofa”! Of gewoon buiten op één van de luxe bedden aan het zwembad kijkend naar de sterren! Beide suites beschikken eveneens over een prachtige gedecoreerde buitenruimte!

Suite Azul

Suite Rojo

Blanco luxe kamer

De kers op de taart is toch wel het zwembad en de buitenbar! Hier kan je naar hartenlust baantjes trekken om daarna te ploffen op één van de talrijke luxe ligbedden aan het zwembad met een verkoelend glaasje champagne! Ik waande me net in een luxe speeltuin … eerst een dutje in het prachtig hemelbed om dan te gaan swingen in het rieten ei, om vervolgens te gaan genieten met z’n tweetjes in het duo ligbed! … en als afsluiter een “coupje” aan de bar of een heerlijke cocktail van het huis! De tuin en talrijke kunstige waterpartijen zijn een streling voor het oog en dan zwijg ik nog over het vergezicht!

Hier kan je echt baantjes trekken!

Hier komen dromen tot leven …… Casa Apanja

Pure magie komt hier tot leven …

Geen zin om rond het zwembad te zitten? Geen nood.. aan de achterzijde heeft Kathy nog tal van gezellige hoekjes ontworpen om heerlijk te relaxen!

Als je rechtstreeks boekt of via Trips2Malaga dan krijg je een fles champagne Veuve Clicquot als welkomstgeschenk!

Een paar keer in de week of op uitdrukkelijk verzoek tovert Kathy een maaltijd op de tafel of organiseert ze een paella avond!

Waan je in het paradijs en boek tegen een zeer democratische prijs! via deze link ! Boek rechtstreeks en krijg een fles champagne!

Volg Casa Apanja op FB

Facebookmail