fbpx

Andalusian Experiences organiseert onvergetelijke momenten

Vanaf het aanzoek op een speciale locatie tot de huwelijksceremonie

Wat is er nu romantischer als op vakantie je geliefde ten huwelijk vragen?

Silvie gaat volgens jouw wensen op zoek naar de perfectie locatie en origineelste manier om op je knieën te vallen.

Wat is er nu mooier als jouw dag te vieren onder een stralende blauwe hemel op een wit strand nabij een turkoois gekleurde zee?

Samen met Trips2Malaga Incentives en Events maken we van jouw dag de mooiste !

Door al hun ervaringen en kennis die Lars en Silvie uit heel de wereld hebben meegebracht gaan zij zeer creatief te werk wat betreft de realisatie van uw droom event.  Of u nu in het huwelijksbootje stapt of u viert iets onder vrienden of familie, geen enkele uitdaging gaat dit sympathiek koppel uit de weg.

Zij luisteren naar uw wensen en denken met u mee!  Alles is mogelijk en voor ieders budget. Het hoeft niet eens duur te zijn.

Zij  spreken bovendien de lokale taal en kunnen rekenen op de kennis en ervaring van de plaatselijke bevolking die hen de juiste tips geven voor het juiste doel.

Hun gedreven passie voor Andalusië zorgt ervoor dat u van het echte leven onder de Spaanse zon kan proeven!  Ga vandaag nog een kijkje nemen op hun website : klik hier

Volg Unique Andalusian Events & Experiences op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ! En een LIKE geven mag ook altijd ! Of volg hen via Instagram

Ook voor elk ander event kan je beroep doen op Silvie en team.