fbpx

Andalucia Vastgoed : uw makelaar in de Axarquia – Malaga

Andalucia Vastgoed werd opgericht in Spanje in 2005 door een Belgische architect en ontwerper met beiden meer dan 16 jaar ervaring in de Belgische bouw- en immowereld. “Ze profileren zich als onafhankelijk vastgoedadviseur die samen met u als klant op zoek gaat naar de beste ‘prijs-kwaliteit’ op de vastgoedmarkt.

Patricia en Geert beschikken over een kwalitatieve portefeuille maar hun sterkte zit vooral in het structureren van de markt voor hun klanten. Via een zeer ruime database en een nauw samenwerkingsverband met lokale partners werken ze rondritten uit op uw maat. Selecties worden, indien nodig, snel bijgestuurd zodat u geen tijd hoeft te verliezen aan het bezichtigen van panden die niet aan uw criteria beantwoorden.
Hun rol als centraal contactpersoon heeft als groot voordeel dat u, eens terug in uw eigen land, lokaal in Spanje over slechts één aanspreekpunt blijft beschikken die zich in contact stelt met alle spelers op de immomarkt. Hebt u vragen aangaande het verkoopproces, financieringsmogelijkheden, bouwtechnische kwesties, kostenramingen, … dan kunt u hiervoor ook bij hun terecht. Via deze formule bespaart u zich als klant dus heel wat tijd, geld en kopzorgen en bent u verzekerd van een efficiënte en resultaatgerichte aanpak! Bovendien krijgt u, indien gewenst, tijdens de aankoop van uw woning er het professioneel advies van een architect bovenop.

Bij een mogelijke verbouwing kan u gebruik maken van ons project management: ‘Hogar Creativo’ waarbij we voor u het hele verbouwingsproces in goede banen leiden.”

Wilt u hun persoonlijke emigratieverhaal eens lezen ?  Klik dan hier Sol y mucho más

 

 

Hier wat mooie droomaanbiedingen :

Voor het volledige aanbod en met zoekfunctie klik hier 

Volg het update aanbod en geef even een like via de Facebook-pagina

Volg Andalucia Vastgoed via Instagram

https://www.instagram.com/andalucia_real_estate/

 

Andalucia Real Estate – Independent Homefinder / Consultant

Hogar Creativo – Project Management / Renovations

Avenida De Los Cipreses 16

Urbanización Cortijo San Rafael

29788 Frigiliana (East Málaga)

0034 – 952 53 44 81 (office)

0034 – 666 82 17 96 (Geert)

0034 – 617 18 26 42 (Patricia)

0034 – 609 91 77 85 (Victoria)

Open van maandag tot vrijdag van 10.00h tot 14.00 en  van 15.00h  tot1 8.30h

 

 

In ons TIPS2SLEEP aanbod zijn er tal van B&B en vakantiewoningen die hun droom hebben zien uitkomen dankzijn Andalucia Vastgoed ! Hier een overzicht :

Casa Agradable – Arenas

Los Montes – Viñuela

Villa Deseada – El Vilo

Casa Utopia – Alcaucin

Vida Tranquilla – Cajiz

Maravilla Bonito

Vista Pura – Arenas

Casa El Corasueño – Almogia