fbpx

Andalucia Vastgoed

Uw Makelaar In De Axarquia – Malaga

Al meer dan 17 jaar een vaste waarde in het vastgoed landschap

Andalucia Vastgoed werd opgericht in Spanje in 2005 door de Vlaamse architecte Patricia en echtgenoot Geert, interieur ontwerper met beiden meer dan 16 jaar ervaring in de Belgische bouw- en immowereld.

Patricia en Geert de drijvende krachten achter Andalucia Vastgoed

Geert en Patricia, samen met hun team, profileren zich als onafhankelijk vastgoedadviseur die samen met u als klant op zoek gaat naar de beste ‘prijs-kwaliteit’ op de vastgoedmarkt. Hun specialiteit is het ombouwen van woningen in zeer smaakvolle B&B’s

Van aankoop tot verbouwing

Patricia en Geert beschikken over een kwalitatieve portefeuille maar hun sterkte zit vooral in het structureren van de markt voor hun klanten.

Via een zeer ruime database en een nauw samenwerkingsverband met lokale partners werken ze rondritten uit op uw maat. Selecties worden, indien nodig, snel bijgestuurd zodat u geen tijd hoeft te verliezen aan het bezichtigen van panden die niet aan uw criteria beantwoorden.

Hun rol als centraal contactpersoon heeft als groot voordeel dat u, eens terug in uw eigen land, lokaal in Spanje over slechts één aanspreekpunt blijft beschikken die zich in contact stelt met alle spelers op de immomarkt. Hebt u vragen aangaande het verkoopproces, financieringsmogelijkheden, bouwtechnische kwesties, kostenramingen, … dan kunt u hiervoor ook bij hun terecht.

Via deze formule bespaart u zich als klant dus heel wat tijd, geld en kopzorgen en bent u verzekerd van een efficiënte en resultaatgerichte aanpak! Bovendien krijgt u, indien gewenst, tijdens de aankoop van uw woning er het professioneel advies van een architect bovenop.

Kopen en verbouwen zonder stress

Op de Website heb je een zeer mooi overzicht van hoe je te werk moet gaan bij het aankopen van een verblijf in Spanje.

De werken aan je droomwoning in Andalucia worden volledig opgevolgd door Geert en team en u wordt wekelijks of dagelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook worden onzichtbare problemen voor u opgelost, zonder dat u er de nodige stress ten lijve ondervindt.

Wilt u hun persoonlijke emigratieverhaal eens lezen ?  Klik dan hier Sol y mucho más

Het aanbod

Voor het ganse UP TO DATE aanbod klikt u hier

Volg deze toppers via Facebook en Instagram, waar er regelmatig posts zijn met mooie aanbiedingen

Winnaar van de Mondi prijs 2018

Mondi is een organisatie die opkomt voor de belangen van haar voornamelijk Belgische en Nederlandse leden en hen voorziet van praktische en preventieve informatie om succesvol een (tweede) woning in het buitenland.

In 2018 kreeg Andalucia Vastgoed de publieksprijs voor beste buitenlandse vastgoedmakelaar.

Contactgegevens

Andalucia Real Estate – Independent Homefinder / Consultant

Hogar Creativo – Project Management / Renovations

Avenida De Los Cipreses 16

Urbanización Cortijo San Rafael

29788 Frigiliana (East Málaga)

0034 – 952 53 44 81 (office)

0034 – 666 82 17 96 (Geert)

0034 – 617 18 26 42 (Patricia)

0034 – 609 917 785 (Arne)

0034 – 681 28 61 11 (Daphne)

Open van maandag tot vrijdag van 10.00h tot 14.00 en  van 15.00h  tot1 8.30h

B&B’s

In ons TIPS2SLEEP aanbod zijn er tal van B&B en vakantiewoningen die hun droom hebben zien uitkomen dankzijn Andalucia Vastgoed ! Hier een overzicht :

Casa Agradable – Arenas

Los Montes – Viñuela

Villa Deseada – El Vilo

Casa Utopia – Alcaucin

Vida Tranquilla – Cajiz

Maravilla Bonito

Vista Pura – Arenas

Casa El Corasueño – Almogia

In de pers