AbraCasaBra, uw woningtovenaar!

Facebookmail

Met enorm veel trots toveren we graag onze “PARTNER IN CRIME” uit onze hoed :

Olivier en Inès beschikken over magische krachten om jouw B&B en/of jouw vakantiewoning op zijn mooist te tonen aan het grote publiek! Want zeg nu zelf, het eerste beeld dat je potentiële gasten zien van jouw accommodatie bepaalt toch wel of ze gaan reserveren of niet! AbraCasaBra zorgt er dan ook voor dat ze hierover niet moeten nadenken, maar onmiddellijk betoverd worden door de foto’s en video’s die ze te zien krijgen en zo overgaan tot een reservatie!

Hoe het idee is ontstaan om te starten met AbraCasabra in Andalucia

In 2014 trokken Inès en Olivier vijf maanden met de rugzak door Centraal- en Zuid-Amerika. De liefde voor de Spaanse cultuur was meteen geboren en bracht hen naar Spanje. 

Na ettelijke verblijven in B&B’s’s en de lange zoektocht naar het geschikte huis kwamen ze tot de vaststelling dat, online, de eigendommen dikwijls van “zeer slecht tot kan beter” werden voorgesteld. Om deze nood te lenigen, en in combinatie met Olivier’s passie voor video/fotografie en zijn marketingachtergrond werd AbraCasaBra opgericht.

Of je nu een B&B hebt, of een vakantiewoning wenst te verhuren of een huis of appartement wilt verkopen, AbraCasaBra zorgt ervoor dat jij een stapje voor hebt op je concurrenten!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden

Zelf ben je je er wel van bewust dat je concurreert met vele anderen in jouw regio en dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Als B&B, hotel of restaurant moet je ervoor zorgen dat jouw zaak uitblinkt en die van jouw concurrenten overtreft.

Bovendien heb je online slechts een paar seconden om potentiële gasten voor jouw B&B, en/of kopers of huurders ervan te overtuigen jouw eigendom te bezoeken. 

Wat kan AbraCasaBra voor jouw betekenen?

AbraCasaBra levert jou uitzonderlijke foto’s en boeiende video’s waarmee jouw eigendom opvalt en je geen boekingen mist. Of zal jouw eigendom sneller verkopen of verhuren en aan een betere prijs. 

Vooaleer de mooiste foto’s genomen kunnen worden is het af en toe wel nodig dat er een homestager aan te pas komt om hier en daar wat dingen aan te passen en zo nog tot betere beelden te komen En dat is het werk van Inès! Terwijl Olivier het visuele aspect op zich neemt !

AbraCasaBra biedt u een complete visuele ondersteuning om uw eigendom op een optimale manier in de kijker te zetten.

AbraCasabra biedt 3 verschillende pakketten aan voor 3 verschillende doeleinden! Deze bevatten foto’s en video’s van zeer hoge kwaliteit, 2D of 3D plannen, luchtfoto’s/video’s en virtuele rondleidingen.

Deze visuele content maakt furore op sociale media. Beschikken over een prachtige bibliotheek met professionele foto’s en video’s evenals 360 ° virtuele rondleidingen is een grote troef. 

Deel ze op Youtube, Facebook, Pinterest, Instagram, Airbnb, Booking, en vastgoedwebsites om de interesse te vergroten.

AbraCasaBra

AbraCasaBra is jouw ideale partner om jouw boekingen te verhogen of jouw woning snel en tegen een optimale prijs te verkopen of verhuren.

Bel Olivier op +34. 601.631.370 of maak een afspraak via [email protected]

 www.abracasabra.es

Volg op Facebook

Facebookmail