AbraCasaBra Real Estate, uw makelaar in Canillas de Aceituno!

Facebookmail

Met enorm veel trots toveren we graag onze “PARTNER IN CRIME” uit onze hoed :

Olivier’s passie is het zoeken naar een woning volgens jouw wensen!

Het bloedt kruipt waar het niet gaan kan en Olivier sloeg de handen in elkaar met de enige vastgoedmakelaar in Canillas de Aceituno, die al meer dan 20 jaar bestaat! Olivier helpt jou graag bij het vinden van de juiste woning/appartement over gans de Costa del Sol en het binnenland! Als 2 de verblijf of als investering! U zoekt Olivier vindt!

Canillas de Aceituno is een “Pueblo Blanco” in de streek van de Axarquia! Deze streek ligt in de provincie Málaga, tussen de stad Málaga en Nerja! Op een 20 minuten rijden van de kust van Torre del Mar, op een 45 minuten van de luchthaven. Met het natuurpark van de Maroma op de achtergrond en met zicht op het meer van Viñuela en de Middellandse zee!

Het is niet altijd even simpel om even heen en weer te komen om huizen te komen bezoeken! Daarom maakt AbraCasaBra al een mooie video van de panden, stuurt deze door en zo heb jij al een beter beeld van de woning! Staat ze je aan dan zorgt Olivier en Inès voor overnachting en rijdt met jou rond … tot je plots het huis van je dromen tegenkomt! Die klik, daarvoor heb je ABraCasaBra Real estate voor nodig!

AbraCasaBra Real Estate staat aan je zijde om jouw droom in Spanje waar te maken!

Hun motto: what you see is what you get!

Olivier maakt een voorstel op maat volgens jouw noden en wensen en stuurt een gedetailleerde beschrijving en video door van de gekozen woningen. Dat betekent vooral dat de koper, jij misschien, geen onnodige tijd moet verspillen in het zoeken van een woning en deze te komen bekijken!

Je wordt tijdens het aankoopproces volledig begeleid van A tot Z!

Heb je een hypotheek nodig dan helpt Olivier met de nodige administratieve rompslomp, ook bij het zoeken van een bank, notaris, advocaat, verzekeraar enz. De aankoop van een eigendom in Spanje is iets anders als in België en om jou als koper geen onnodige zorgen te laten maken helpt ABraCasaBra je van A tot Z. Het eerste wat je zeker moet hebben is een NIE-Nummer! Maar ook daarmee wordt u geholpen!

Heb je éénmaal de knoop doorgehakt en de acte is ondertekend dan helpt Olivier je verder indien er nog wat veranderings- en opknapwerken uitgevoerd moeten te worden. AbraCasaBra Real Estate beschikt over een zeer efficiënt netwerk bestaande uit architecten, vakmannen, decorateurs, verzekeraars, enz! Alles wat je nodig hebt om van jouw droomhuis een THUIS te maken. De werken worden netjes opgevolgd door Olivier, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Maak uw investering winstgevend

Spanje trekt vanwege het klimaat en het aangename leven nog steeds evenveel toeristen aan elk jaar. Meer en meer vakantiegangers willen een eigendom kopen om er zoveel mogelijk van te genieten, maar ook als een investering. Beleggen in onroerend goed in Spanje, een groeiende markt, is een financieel interessante keuze.
Zorgeloos eigenaar worden is ons hoofddoel.

Olivier Dyckmans

Zaakvoerder ABraCasaBra Real Estate

Neem hier al een kijkje op het uitzonderlijk aanbod! Let op sommige kunnen al verkocht zijn ondertussen!

AbraCasaBra Real Estate zorgt voor alles, terwijl jij enkel geniet!

Wens jij je woning of appartement te verhuren aan vakantiegangers? Ook daarmee word je geholpen! Olivier en Inès zorgen voor een mooie presentatie!

Hoe het idee is ontstaan om te starten met AbraCasabra in Andalucia

In 2014 trokken Inès en Olivier vijf maanden met de rugzak door Centraal- en Zuid-Amerika. De liefde voor de Spaanse cultuur was meteen geboren en bracht hen naar Spanje. 

Wat kan AbraCasaBra Real Estate voor jou betekenen?

Bel Olivier op +34. 601.631.370 of maak een afspraak via [email protected]

 www.abracasabra.es

Volg op Facebook

Abonneer je op het YOU TUBE kanaal en droom even mee naar Andalucia

Facebookmail