fbpx

AbraCasaBra Real Estate, uw makelaar in Canillas de Aceituno!

Met enorm veel trots toveren we graag onze “PARTNER IN CRIME” uit onze hoed :

Olivier’s passie is het zoeken naar een woning volgens jouw wensen!

AbraCasaBra Real Estate is gevestigd in Canillas de Aceituno in de provincie Málaga, het hart van Axarquía-Andalusië.

De Belgische ondernemer Olivier Dykmans, oprichter van het exclusieve vastgoedconcept AbraCasaBra, en zijn Spaanse vennoot Antonio Boza Jiménez, eigenaar van het enige makelaarskantoor in het dorp sinds 1999, hebben hun krachten gebundeld waardoor AbraCasaBra Real Estate snel het toonaangevende en het snelst groeiende vastgoedkantoor werd van de regio.

Aletta en Martin de Vries, van Nederlandse origine en met jaren ervaring in de regio, ondersteunen in de sales en backoffice.

Canillas de Aceituno is een “Pueblo Blanco” in de streek van de Axarquia! Deze streek ligt in de provincie Málaga, tussen de stad Málaga en Nerja! Op een 20 minuten rijden van de kust van Torre del Mar, op een 45 minuten van de luchthaven. Met het natuurpark van de Maroma op de achtergrond en met zicht op het meer van Viñuela en de Middellandse zee!

Het is niet altijd even simpel om even heen en weer te komen om huizen te komen bezoeken! Daarom maakt AbraCasaBra al een mooie video van de panden, stuurt deze door en zo heb jij al een beter beeld van de woning! Staat ze je aan dan zorgt Olivier en Inès voor overnachting en rijdt met jou rond … tot je plots het huis van je dromen tegenkomt! Die klik, daarvoor heb je ABraCasaBra Real estate voor nodig!

AbraCasaBra Real Estate staat aan je zijde om jouw droom in Spanjewaar te maken!

Hun motto: what you see is what you get!

Olivier maakt een voorstel op maat volgens jouw noden en wensen en stuurt een gedetailleerde beschrijving en video door van de gekozen woningen. Dat betekent vooral dat de koper, jij misschien, geen onnodige tijd moet verspillen in het zoeken van een woning en deze te komen bekijken!

Je wordt tijdens het aankoopproces volledig begeleid van A tot Z!

Heb je een hypotheek nodig dan helpt Olivier met de nodige administratieve rompslomp, ook bij het zoeken van een bank, notaris, advocaat, verzekeraar enz. De aankoop van een eigendom in Spanje is iets anders als in België en om jou als koper geen onnodige zorgen te laten maken helpt ABraCasaBra je van A tot Z. Het eerste wat je zeker moet hebben is een NIE-Nummer! Maar ook daarmee wordt u geholpen!

Heb je éénmaal de knoop doorgehakt en de acte is ondertekend dan helpt Olivier je verder indien er nog wat veranderings- en opknapwerken uitgevoerd moeten te worden. AbraCasaBra Real Estate beschikt over een zeer efficiënt netwerk bestaande uit architecten, vakmannen, decorateurs, verzekeraars, enz! Alles wat je nodig hebt om van jouw droomhuis een THUIS te maken. De werken worden netjes opgevolgd door Olivier, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Maak uw investering winstgevend

Spanje trekt vanwege het klimaat en het aangename leven nog steeds evenveel toeristen aan elk jaar. Meer en meer vakantiegangers willen een eigendom kopen om er zoveel mogelijk van te genieten, maar ook als een investering. Beleggen in onroerend goed in Spanje, een groeiende markt, is een financieel interessante keuze.
Zorgeloos eigenaar worden is ons hoofddoel.

Olivier Dyckmans

Zaakvoerder ABraCasaBra Real Estate

Olivier ene team staan altijd voor je klaar om het beste te laten zien.

AbraCasaBra Real Estate zorgt voor alles, terwijl jij enkel geniet!

Wat kan AbraCasaBra Real Estate voor jou betekenen?

Bel Olivier op +34. 601.631.370 of maak een afspraak via info@abrasabra.es

 www.abracasabra.es

Volg op Facebook

Abonneer je op het YOU TUBE kanaal en droom even mee naar Andalucia