5 ***** Bike-Tours : op ontdekking met de e-bike in de Axarquia

Facebookmail
Onze fiets partner in Crime

Omdat Frank en Els van Bike of the Future het te druk kregen met hun nieuwe uitgebreide winkel besloten ze om hun gerenommeerde fietstours uit handen te geven aan Monique, die sinds mei 2018 de tours heeft overgenomen.  Monique woont hier al meer dan 10 jaar en kent de streek op haar duimpje! 

Onmiddellijk kocht ze 7 super e-bikes , zodat ze altijd op stap kan gaan met 6 personen! Voorzien van helm en een flesje drinken ! Een kleine groep maakt het contact en de beleving veel persoonlijker!  Dat is dan ook het sterk punt van 5 star Bike Tours.

Ook even meegeven dat iedere fietser is verzekerd door 5 star Bike Tours!

5 star Biketours

Alle tours vertrekken in Torre del Mar over het busstation : Calle Don Cipriano Maldonado Jiménez 3    29740 Torre del Mar, Málaga, Spanje  

Uw fietsen staan al klaar met helm en flesje drinken 


Tour 1 :  Is een aanrader voor diegenen die eens een e-bike willen uitproberen en niet te ver willen fietsen!  

Je rijdt vanaf de standplaats tot aan de suikerfabriek in Torre Del Mar, waar je eventueel ook een bezoekje kan brengen aan de ene of de andere tentoonstelling!  Vervolgens wordt er een stop ingelast voor een drankje en tapa in Mesón La Vendimia.  Om daarna voldaan terug te keren naar het vertrekpunt.  Duur is ongeveer 3 uur en 20 km.  Kostprijs 35 €. 

foto Stefania Van Lieshout

Tour 2 : Voor wie graag wat cultuur opsnuift in Velez-Málaga. 

Je rijdt vanaf de standplaats richting Velez-Málaga waar je de hermitage en het fort gaat bezoeken, om vervolgens te gaan smullen van de uitmuntende tapa’s van El Convento.  Duur 4 uur en ongeveer een 30 km. Kostprijs : 50 €

Ermita de Nuestra Señora in Velez Malaga

Tour 3 : Voor wie behalve graag de fiets opgaat ook even aan boord wil stappen van een zeilboot. 

Je vertrekt eveneens aan de standplaats om dan zo te rijden naar Algarobbo Pueblo en af te zakken naar de haven van Caleta waar je aan boord gaat van de Cruceros Axarquia voor een tochtje van 2 uur op zee, met een natje en een droogje!  Na de tocht wordt iedereen verwacht in Mesón la Vendimia voor een heerlijke maaltijd.  Buikje rond .. dan fietsen we dat er gewoon terug af richting startplaats!  Duur 6 uur en ongeveer 20 km , prijs 75 €! 

Cruceros Anarquía

Voor alle info en reservaties kan je terecht bij 5 star BikeTours

Volg de avonturen en bekijk de foto’s online via Facebook

en volg via Instagram

Torre del Mar met een prachtige fietsroute langs de dijk


Voor meer recensies Tripadvisor

Facebookmail