fbpx

12 Pulgadas Sound Restaurant – Málaga

12 Pulgadas Sound Restaurant – Málaga


Een culinaire revelatie in hartje Málaga, vlakbij het Museum van Carmen Thyssen            

(straatje inlopen aan de overkant op uw linkerkant) 

Volledig onverwacht en een beetje van de honger stapten we hier binnen, aangetrokken door het leuke interieur! Overal hangen foto’s van popsterren en affiches van optredens!  Als muziekfanaten en geïntrigeerd door de naam van deze plek kon onze avond al niet meer stuk ! 

12 pulgadas refereert naar een 12inch plaat en is een vinylsingle op elpeeformaat, waarop aan elke kant doorgaans één nummer geperst staat.  Een leuk weetje toch ! 

Het leuke was ze allemaal te herkennen ! 

De menukaart zag er in ieder geval veel belovend uit!  Locale gerechten met een internationale toets !  Zo kan je het beste de gerechten beschrijven die op de kaart staan!  

Wij aten om te starten elk 2 kroketten van het huis: eentje  met peer en honing en eentje met langoustinas een tikkeltje pikant!

Als hoofdgerecht namen we met z’n vieren elk iets verschillend en elk gerecht was prachtig gepresenteerd met of voor detail en de smaak nog beter. 

Niet enkel een streling voor het oog maar ook voor de tong

12 Pulgadas Sound is een grote aanrader wat ons betreft.  Er is ook plaats buiten maar beperkt, dus reserveren is de boodschap 

Voor reservaties hier de Facebook pagina of via Tripadvisor